WebDesign Vermaelen Changing the world, one site at a time…

Voordelen van een eigen website

Tja, waarom zou u zo'n website laten maken? Redenen te over. Hieronder een kleine selectie:
  1. Uw klanten en potentiële klanten hebben waarschijnlijk toegang tot het internet en gebruiken het meer en meer als hulpmiddel bij het vinden van nieuwe leveranciers.
  2. Een website is een zeer goedkoop, snel en modern informatie- en publiciteitsmedium. U kunt er ettelijke pagina’s uitleg over uw bedrijf en uw producten, kleurenfoto’s, prijslijsten, openingsuren... op plaatsen.
  3. Iemand die uw website adres heeft, heeft ineens ook alle informatie die U hem wilt geven. Zonder dat U hem documentatie moet sturen.
  4. Een website is onmisbaar om gespecialiseerde markten te bereiken. Produceert U bvb. parketvloer ? Met de zoekfunkties op internet kan elke potentiele klant U - of uw concurrenten - vinden.
  5. Een website is het ideale hulpmiddel bij exporterende bedrijven. Uw website kan immers even gemakkelijk opgeroepen worden in Antwerpen als in New-York of in Hong-Kong. Uw website is tevens 24 op 24u open (wat belangrijk is gezien de tijdsverschillen).
  6. Een website is interactief. Een klant kan niet enkel uw gegevens zien, maar hij kan er ook op reageren, via uw website extra informatie opvragen, zijn gegevens nalaten, ...
  7. Een website geeft ogenblikkelijk, en wereldwijd gewenste aanpassingen door. Geen problemen zoals met verouderde bedrijfsbrochures die niets meer waard zijn.
  8. Een website geeft uw bedrijf een modern en dynamisch imago en toont aan uw klanten uw servicegerichtheid.